Hautauspalvelu

Yleistä

Autamme, neuvomme ja hoidamme tarvittaessa kaikki järjestelyt yhdellä käynnillä kaikki toiveet huomioiden.

Saatte kauttamme arkut, uurnat, hautakivet, kukat ja koristelut sekä järjestämme muistotilaisuudet.

Hoidamme myös ohjelmalehtiset sekä kuolin – ja kiitosilmoitukset lehtiin.

Meidän kauttamme myös perunkirjoitukset.

Teemme myös kotikäyntejä ja voitte tehdä toimistollamme hautauksen ennakkosopimuksen, jossa sovitaan hautaamiseen liittyvät asiat etukäteen. Järjestämme hautauspalvelut alueilla Vantaa, Helsinki, Espoo, Kirkkonummi, Siuntio, Inkoo ja Karjaa sekä tarvittaessa koko Suomen laajuisesti.

Arkut

Tyylikkäät arkut tarpeen mukaan.

Tervetuloa tutustumaan mallistoomme. Meillä iso valikoima arkkuja niiden luonnollisessa koossa.

Valmistajia:

CR-tukku

SHT-tukku Katso kuvia galleriastamme

Uurnat

Meiltä iso valikoima uurnia eri materiaaleista.

CR-tukku

HKV-tukku

SHT-tukku Katso uurnia

Hautakivet

Voimme suunnitella toivomustenne mukaisen hautakiven Kaavin Kivi Oy:n suunnitteluohjelmalla, jolloin näette miltä valmis kivi tulee näyttämään. Kauttamme myös hautakivien siirrot, vanhojen kaiverrusten kunnostaminen ja kultaus sekä oikaisutyöt.

Kivilähde – Kaavin Kivi Oy Korelin

Katso hautakiviä

Kuljetukset

Kauttamme kuljetuspalvelut koko Suomen alueella asianmukaisella hautausautolla.

Hautajaiskukat

Kukkasitomomme palvelee Teitä ja sitoo kukkanne toivomallanne tavalla arkeen ja suruun.

Arkkukoristelut tehdään ammattitaidolla toiveittenne mukaisesti.

Kuljetamme arkkukoristeen ja omaisten kukkalaitteet kirkkoon valmiiksi tuntia ennen siunauksen alkamista.

Muistilista

Lataa muistilista alta

FIN SWE

Pitopalvelu